Bekijk uw offerte-aanvraag

Nieuw product toegevoegd aan offerte-aanvraag

Model

Verkoop lasautomatiseringsapparatuur

Red-D-Arc manipulatie-apparatuur, kolommen en gieken, rollenbanken en andere lasautomatiseringsproducten kunt u kopen, leasen of huren via het wereldwijde distributienetwerk van Red-D-Arc.

Open Landing Menu

Red-D-Arc lasautomatiseringsystemen zijn ontworpen en gebouwd voor het leveren van Extreme-Duty™ prestaties en betrouwbaarheid, zelfs in de moeilijkste omgevingen. De standaard lasautomatiseringsproducten van Red-D-Arc hebben UL/CSA en CE-certificering voor elektrische bediening en operationele functies, de nummer één in de sector van lasautomatisering.


Complete Weld Automation Systems  
Description
291 36

Growing line systeem

  Growing line systemen faciliteren de efficiënte productie van buisvormige werkstukken met een grote diameter en worden bijvoorbeeld gebruikt bij de productie van windmolens.
295 36

TIG-Cladding Systemen

  De volledige pakketten met een geautomatiseerd TIG cladding systeem van Red-D-Arc bevatten een voeding, draadaanvoereenheid en voeding voor hete draad met aanraakbediening
125 36

Lasdraaitafels

  Red-D-Arc beschikt over een uitgebreid aanbod lasmanipulatoren die beschikbaar zijn voor verkoop, verhuur of om te leasen. Manipulatie is een belangrijk onderdeel van het proces om het lassen te automatiseren en te zorgen voor een hogere veiligheid en efficiëntie
126 36

Laskolommen en Lasbomen

  Laskolommen worden gebruikt om de kwaliteit en efficiëntie van lastaken aan een groot werkstuk te maximaliseren.
127 36

Rollenbanken

  Red-D-Arc biedt conventionele rollenbanken aan om te zorgen dat het roteren van buizen, drukvaten en tanks met variërende diameters en gewichten steeds op een veilige manier gebeurt en de lasser zo moeiteloos onder de hand kan lassen
129 36

Fit Up Bed Rollenbanken

  Fit-up bed rollenbanken worden gebruikt om de verbindingsranden van twee secties die bij elkaar horen maar niet perfect rond zijn of niet perfect op elkaar aansluiten, uit te lijnen. Een tijdbesparend systeem dat ideaal is voor de productie van grote, onderling verbonden vaten

OP-booglassystemen

Red-D-Arc biedt volledige onderpoederlassystemen (OP-lassen), beschikbaar voor verkoop, leasen en huren. Wij hebben de apparatuur, de expertise en de ervaring om u het meest geschikte OP-lassysteem te leveren, ongeacht de grootte of complexiteit. We beschikken over een uitgebreide voorraad stroombronnen, enkele en dubbele laskoppen, snoeraanvoerunits, besturingssystemen, flux managementsystemen en lasmonitoring-camera's evenals lastractors voor booglassen onder poederdek en lasmanipulatie-apparatuur.

Kant-en-klare pakketten

We ontwerpen en bouwen volledig kant-en-klare systemen op maat voor lasautomatisering met ingebouwde besturing, zoals bv. touchscreen interfaces en camerasystemen zodat u volledige projecten kunt uitvoeren. Ons team van ingenieurs kunnen u helpen met advies voor lasprocessen en al uw apparatuur klaarzetten voor optimale betrouwbaarheid, functionaliteit en productiviteit.

Hoeveelheid:
Aanbeveling:
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Feedback
Credit Card Icons
Airgas

Airgas, an Air Liquide company, is a leading U.S. supplier of industrial, medical and specialty gases, as well as hardgoods and related products; one of the largest U.S. suppliers of safety products; and a leading supplier of ammonia products and process chemicals.