Bekijk uw offerte-aanvraag

Nieuw product toegevoegd aan offerte-aanvraag

Model

Kant-en-klare systemen

Red-D-Arc ontwerpt en bouwt kant-en-klare pakketten op maat voor lasautomatisering die geschikt zijn voor Extreme-Duty™ prestaties en betrouwbaar zijn, zelfs in de moeilijkste omgevingen.

Open Landing MenuKant-en-klare systemen op maat

Red-D-Arc ontwerpt en bouwt volledig kant-en-klare systemen op maat voor lasautomatisering met ingebouwde besturing, zoals bv. touchscreen interfaces en camerasystemen zodat u volledige projecten kunt uitvoeren. Ons team van ingenieurs kunnen u helpen met advies voor lasprocessen en al uw apparatuur klaarzetten voor optimale betrouwbaarheid, functionaliteit en productiviteit.

Het team van Red-D-Arc Weld Automation beschikt over uitgebreide ervaring in de sector, met onder meer honderden installaties die kant-en-klaar op maat werden geleverd in verschillende industriële sectoren zoals de aardolie-exploratie en -raffinage, nucleaire industrie, ruimtevaart, defensie, staalfabrieken, mijnbouw en fabricage van windmolens.

Onze ingenieurs en ontwerpers ontwikkelen gespecialiseerde oplossingen samen met onze klanten voor hun unieke uitdagingen.  Van kleine manipulatie-apparatuur voor lasrobots tot manipulatie-apparatuur met een capaciteit van 500 ton met unieke HMI-besturing en de bijhorende onsite-opleiding, service en ondersteuning.

Voorbeelden van kant-en-klare pakketten op maat:

  • Ontwerp en vervaardiging van uitbreidingscomponenten voor standaardmachines. Bijvoorbeeld een manipulator van 1500 kg die exact 0,48465 rpm kan roteren met een snelheidstolerantie van ±0,01%.
  • Volledig geautomatiseerd lassysteem voor elliptische opslagtanks, met een speciaal ontwikkelde laskolom die voortdurend de laskop herpositioneert ten opzichte van de tankomtrek die gelast wordt. Het geleverde systeem omvat ook speciaal aangepaste rollenbanken.
  • Systemen voor booglassen onder poederdek waarmee tot 6 laskoppen kunnen worden bediend via één besturingssysteem. De besturing gebeurt via een touchscreen en is ontworpen zodat het intuïtief werkt zowel voor operators als managers. Het systeem wordt ook met een handheld touchscreenhanger geleverd zodat de operator lasgegevens kan bekijken van de laskop en onmiddellijk instellingen kan aanpassen. Het systeem kan ook worden aangesloten op het netwerk van het bedrijf en software voor beheer draaien zodat dagelijkse statistieken van het lassen kunnen worden bekeken.
Feedback
Credit Card Icons
Airgas

Airgas, an Air Liquide company, is the nation's leading single-source supplier of gases, welding and safety products. Known locally nationwide, our distribution network serves more than one million customers of all sizes with a broad offering of top-quality products and unmatched expertise.