Bekijk uw offerte-aanvraag

Nieuw product toegevoegd aan offerte-aanvraag

Model

OP-lassystemen

Red-D-Arc biedt volledige onderpoederlassystemen (OP-lassen), beschikbaar voor verkoop, leasen en huren. Wij hebben de apparatuur, de expertise en de ervaring om u het meest geschikte OP-lassysteem te leveren, ongeacht de grootte of complexiteit.

Open Landing Menu
Submerged Arc Welding Systems

OP-lassen (onderpoederlassystemen)

De belangrijkste voordelen van onderpoederlassen zijn efficiëntie en kwaliteit. Wanneer grote hoeveelheden vulmateriaal nodig zijn, biedt het OP-proces hoge afzetting met diepe doorlassing.

Red-D-Arc biedt volledige onderpoederlassystemen, beschikbaar voor verkoop, leasen en huren. We beschikken over een uitgebreide voorraad stroombronnen, enkele en dubbele laskoppen, draadaanvoerunits, besturingssystemen, flux managementsystemen en lasmonitoring-camera's evenals lastractors voor booglassen onder poederdek en lasmanipulatie-apparatuur.

Booglassen onder poederdek

Red-D-Arc biedt semi-automatische en automatische OP-lassystemen voor verkoop, leasen en huren. We hebben AC en/of DC stroombronnen die variëren van 400 tot 1500 ampère.

De beschikbare technieken voor booglassen onder poederdek bieden het nieuwste in digitale procestechnologie met verhoogde lassnelheden, consistent hoogwaardige lassen en verbeterde efficiëntie in een enkele of meervoudige booglasomgeving.

OP-laskoppen en besturing

Submerged Arc Welding Heads and Controls

Enkele en tandem (multidraad en multiboog) OP-laskoppen zijn beschikbaar voor verkoop, leasen en huren.  Tandemsystemen omvatten multiboogkoppen met max. 6 lasbogen en multidraadkoppen met een capaciteit tot 4 draden, allemaal geschikt voor toepassingen met diepe groeven en smalle openingen. We hebben uitgebreide ervaring in het op maat ontwerpen van laskoppen voor speciale toepassingen die aan alle eisen voldoen.

Het systeem voor tandemlassen van Red-D-Arc biedt een touchscreen interface voor het volgen van de gegevens en biedt volledige controle over het lassen. Het systeem met een centrale console voor multibooglassen kan tot max. 6 laskoppen bedienen en is in staat om lasparameters op te slaan en te downloaden. Met een ergonomische handheld hanger kan de operator gemakkelijk de las observeren en parameters onmiddellijk aanpassen.

De beschikbare draadaanvoerunits/-controllers zijn onder meer de NA3, NA4 en NA5 automatische draadaanvoerunits.

Systemen voor het terugwinnen van flux

Zorgt voor de verwijdering van ongebruikte flux en slakken van het werkstuk met behulp van een recuperatiesysteem voor flux houdt schurende flux weg van bewegende onderdelen van het lassysteem, produceert een zuiverder las en vermindert verspilling door de zuivere herbruikbare flux terug naar de trechter te brengen.

Red-D-Arc biedt betrouwbare flux recuperatiesystemen in verschillende groottes en met verschillende mogelijkheden voor OP-lassen.

A2 Lastractor Voor Booglassen Onder Poederdek

De A2 lastractor is een zelfaandrijvende gemechaniseerde draadaanvoerunit, ontworpen voor booglassen onder poederdek. De unit is zelfaangedreven en gemakkelijk te bedienen. Het is ontworpen voor gebruik met diverse Esab DC stroombronnen met constante spanning en constante stroom. De solide, lichtgewicht unit maakt snelle verplaatsing naar de volgende verbinding mogelijk. Het compacte formaat pas door smalle openingen en in besloten ruimten.

Monitoring van het lasse

Veilig verifiëren van de installatie van de apparatuur, monitoren van de laskwaliteit en de operator waarschuwen voor andere lasproblemen voordat ze productieproblemen veroorzaken.

De lasmonitoring-camerasystemen van de Xiris XVC series zijn ontworpen om het lasproces te bekijken op een afstand van de onmiddellijke lasomgeving. Ze geven hiermee veilige, geruisloze beelden in realtime tijdens standaard en hoog-vermogen lassen. Ze zijn voorzien van een robuuste behuizing, bieden kristalheldere beelden, enkele of dubbele dradenkruisen en verstelbaar gezichtsveld.

Manipulatie-apparatuur

Red-D-Arc kantelbare lasdraaitafels bieden de lasser de mogelijkheid om een werkstuk 360° te roteren en 135° te kantelen, zodat het werkstuk in optimale positie gelast kan worden; onder de hand of automatisch. De volledig stalen basisconstructie en de door wormwielkasten aangedreven tandwielen voor roteren en tillen vergroten de veiligheid en duurzaamheid.

LasKolommen

De laskolommen van Red-D-Arc zorgen voor uitstekende lasresultaten met maximale productiviteit, doordat ze consistent en nauwkeurig de laskoppen positioneren bij booglassen onder poederdek, lastoepassingen van binnenuit, van buitenaf, in de lengterichting en omtrek en ze kunnen ook worden gebruikt in combinatie met polijst en slijpkoppen.

Rollenbanken

De sets met rollenbanken van Red-D-Arc bestaan uit een volledig stalen constructie met wielbeugels die men handmatig kan instellen voor werkstukken van verschillende diameters rond een constante middenlijn. Het werkstuk roteren gebeurt via een tweemotorig aandrijfsysteem met twee wielen waardoor het niet nodig is om torsiebuizen te gebruiken.

Fit Up Bed Rollenbanken

De fit up-bedsystemen van Red-D-Arc zijn ontworpen voor het uitlijnen van twee werkstukken tijdens het uitlijnproces vóór het lassen. Dit zorgt voor kostenbesparing omdat de tijd en de inspanning die het kost om pijpdelen op elkaar te laten aansluiten aanzienlijk wordt ingekort.

De systemen zijn ontworpen en gebouwd zodat ze geschikt zijn voor zware en ruwe omstandigheden. Vervangbare polyurethaan banden zijn gemonteerd op gegoten stalen trommels voor duurzaamheid en superieure tractie. Optionele stalen rollen zijn op aanvraag beschikbaar.

Growing line systeem

Growing lines zorgen voor het efficiënt produceren van pijpdelen met een grote diameter en worden doorgaans gebruikt bij de productie van windmolentorens.

Het 'growing line'-systeem van Red-D-Arc is beschikbaar in een reeks capaciteiten en bestaat uit een growing line drive (GLD), growing line idler (GLI), een transition unit (TR), master fit up (MFU) en slave fit up (SFU).

Feedback
Credit Card Icons
Airgas

Airgas, an Air Liquide company, is a leading U.S. supplier of industrial, medical and specialty gases, as well as hardgoods and related products; one of the largest U.S. suppliers of safety products; and a leading supplier of ammonia products and process chemicals.