Bekijk uw offerte-aanvraag

Nieuw product toegevoegd aan offerte-aanvraag

Model

Verhuur

Huur uw lasapparatuur bij de grootste leverancier van lasapparatuur en lasgerelateerde producten en diensten in Europa.

Open Landing Menu

Waarom huren?

Verlaag uw kosten voor apparatuur

 • Betalen voor daadwerkelijk gebruik, niet het bezit van apparatuur
 • Minimaliseer onderhouds- en reparatiekosten
 • Verlaag opslag-, handling- en vrachtkosten
 • Elimineren van belastingen en licentiekosten

Verhoog uw zakelijke kansen

 • Klanten kunnen offertes voor projecten indienen waarvoor ze zelf het materieel niet hebben
 • Kapitaal wordt vrijgemaakt zodat het voor andere, potentieel meer rendabele toepassingen kan worden gebruikt.
 • Profiteer van de nieuwe lasprocessen en technologieën

Andere redenen om te huren

 • Uitproberen voor u koopt
 • Apparatuur kan worden aangepast voor specifieke projecten
 • Onbeperkte selectie van soorten processen en soorten apparatuur
 • Onbeperkte beschikbaarheid van apparatuur

Waarom huren bij Red-D-Arc?

Als erkend specialist in de verhuur van lasapparatuur zijn er vele redenen waarom aannemers, onderhouds- en reparatiebedrijven, zelfstandige ondernemers en andere lasprofessionals huren bij Red-D-Arc. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom wij bij Red-D-Arc volgens onze klanten het verschil maken in het verhuren van apparatuur.

Grootte van de vloot

Met meer dan 60.000 units in onze verhuurvloot zijn we verreweg de grootste verhuurder van lasapparatuur in Europa. Op het moment dat u belt, is het product onmiddellijk beschikbaar of kunnen we het snel bezorgen.

Uitgebreide keuze van apparatuur

Red-D-Arc heeft een gevarieerde vloot van lasapparatuur en  toebehoren met lasmachines, manipulatie-lasapparatuur en specialistische apparatuur zoals pijpbevelmachines, elektrode-ovens, plasma-snijders en nog veel meer.

Advies van experts

We verhuren lasapparatuur maar bieden ook ondersteuning in de vorm van advies door experts en hulp bij het selecteren van processen. Voor klanten die weten wat ze nodig hebben, kunnen we advies geven over welk product het meest geschikt is voor het project en het budget. We doen regelmatig aanbevelingen over de meest geschikte processen voor elke las- en snijtoepassing.

Wat u nodig heeft. Wanneer u het nodig heeft. Waar u het nodig heeft.

Met meer dan 70 verhuurcentra die strategisch verdeeld zijn over de wereld kunnen we apparatuur leveren op uw werkplaats, ongeacht de locatie en de vereisten van de apparatuur.

Prestaties en betrouwbaarheid van de apparatuur

De producten die we verhuren staan bekend om hun duurzaamheid en zijn ontworpen voor Extreme-Duty™ prestaties en betrouwbaarheid, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

Financieringsmogelijkheden

Red-D-Arc biedt een scala van financiële mogelijkheden, zodat u kunt genieten van een optimale kapitaalstructuur-oplossing met inbegrip van korte- en langetermijnverhuur, WelderLogistics leaseprogramma's en 'Tool-Crib total fleet-outsourcing'.

Efficiëntie

Er zijn vele redenen waarom huren bij Red-D-Arc de bedrijven van onze klanten efficiënter maakt. Door outsourcing kunnen ze zich toeleggen op dat waar ze het beste in zijn: vaardigheden die waardevol zijn en zorgen voor inkomsten. Met outsourcing krijgen klanten een meetbare financiële en logistieke voorsprong - wachttijd van apparatuur wordt geëlimineerd en ze krijgen maximale efficiëntie; opslag wordt uitgeschakeld of drastisch verlaagd; reparaties en onderhoud kan geminimaliseerd worden, een werkplaats voor reparaties, gespecialiseerde reparateurs en een onderdelenvoorraad zijn niet meer nodig. Ten slotte wordt voor elke toepassing de juiste apparatuur besteld, in plaats van te gebruiken wat er in de werkplaats aanwezig is, hetgeen niet altijd het meest geschikt is voor de betreffende taak. Apparatuur van Red-D-Arc gebruiken, of het nu huren of leasen is, betekent dat u altijd kunt profiteren van de nieuwste en meest kostenbesparende technologie die er beschikbaar is. We kunnen u advies geven voor de best mogelijke oplossing voor uw lasprojecten en we kunnen onze producten aanpassen zodat ze het beste geschikt zijn voor uw toepassing. Of u nu een groot of een klein bedrijf bent, u behaalt maximale besparingen en hogere productiviteit op de werkplek.

Feedback
Credit Card Icons
Airgas

Airgas, an Air Liquide company, is the nation's leading single-source supplier of gases, welding and safety products. Known locally nationwide, our distribution network serves more than one million customers of all sizes with a broad offering of top-quality products and unmatched expertise.