Bekijk uw offerte-aanvraag

Nieuw product toegevoegd aan offerte-aanvraag

Model

Veelgestelde vragen

Hier vindt u de antwoorden van de meest gestelde vragen door klanten. Kan ik de apparatuur laten bezorgen op mijn bouwterrein of opslagplaats? Wat is inbegrepen bij uw pakketten met lasapparatuur? Antwoorden op deze en nog meer vragen zijn hier te vinden.

Open Landing Menu

Welke soorten apparatuur verhuurt u?

We verhuren en leasen alle soorten lasapparatuur, met inbegrip van lasautomatisering en gespecialiseerde apparatuur gerelateerd aan lassen, zoals plasma-snijders, rookafzuigers, pijpsnij- en bevelmachines, flux- en elektrode-ovens, elektrische stroomverdeelkasten en met dieselmotor aangedreven elektrische generatoren, om maar enkele voorbeelden te geven. Blader eens door de secties van onze website met lasapparatuur, manipulatie-apparatuur, generatoren en specialistische apparatuur en u krijgt een idee van ons totale productaanbod.

Wat zijn uw openingstijden?

Onze openingstijden zijn van locatie tot locatie afhankelijk van de behoeften van onze klanten. Sommige locaties bieden een 24-uurs service-hotline voor noodsituaties i.v.m. service en om snel te kunnen ingaan op aanvragen van apparatuur. Bel +31 (0)800 7333272 of bezoek de pagina met locaties voor de openingstijden van uw dichtstbijzijnde vestiging van Red-D-Arc.

Wat is inbegrepen bij uw pakketten met lasapparatuur?

Zowat alles wat u nodig zult hebben, met inbegrip van laskabel, gasleidingen, MIG-pistolen, TIG-toortsen, kortom, alles zodat u meteen aan de slag kunt gaan en lassen. Het enige wat we niet leveren zijn bepaalde verbruiksartikelen zoals gassen en laselektroden, maar die zijn direct verkrijgbaar bij een dichtbijgelegen winkel van Airgas of bij uw lokale lasdistributeur.

Kan ik de apparatuur die ik nodig heb ophalen?

Absoluut. Zodra u ons de boeking van huurmateriaal telefonisch heeft doorgegeven en uw account aangemaakt is, kunnen we ervoor zorgen dat uw apparatuur klaar staat om af te halen bij ons verhuurcentrum.

Kan ik de apparatuur laten bezorgen op mijn bouwterrein of opslagplaats?

Ja. We kunnen zorgen voor transport met een gewone vervoerder of met een van onze vrachtwagens naar de locatie van uw fabriek of bouwterrein. Geef ons een seintje en we zorgen dat het in orde komt.

Hoe snel kan ik de apparatuur krijgen?

Zo vlug als u het nodig heeft. Met onze verhuurvloot van 60.000 eenheden kunnen we meestal de dag dat u bestelt elk element dat u nodig heeft leveren in de aantallen die nodig zijn. Echter, hoe verder van tevoren u ons op de hoogte brengt van uw wensen, hoe beter we in staat zijn om te leveren wat u nodig heeft.

Voor welke lastoepassingen en -processen kunt u materiaal leveren?

We bieden een breed scala van producten aan voor een breed scala van toepassingen. We hebben lasmachines met propaanmotor voor gebruik in fabrieken; we hebben MIG-lasapparatuur voor het lassen van aluminium, we hebben automatische apparatuur voor verticaal omhoog en horizontaal lassen, kortom een productaanbod dat u zal verrassen. Wat processen betreft, bieden we alle las- en snijprocessen, met inbegrip van pulserend MIG- en TIG-lassen. We kunnen dus ook zorgen voor al uw procestoepassingen.

Biedt u advies over lasprocessen en -toepassingen?

Onze verkoop- en servicemedewerkers kregen in onze fabriek een opleiding over al onze producten en kunnen advies geven over processen en apparatuur voor uw werkzaamheden. We kunnen ook zorgen voor het opstellen van de apparatuur en opleiding van de operator zodat uw werk zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt.

Waar bent u gevestigd?

U vindt een lijst van onze meer dan 70 servicecenters in Europa, de Verenigde Staten, Canada, Mexico en het Midden-Oosten, evenals een netwerk van dealers in de Caraïben, Puerto Rico, Trinidad, Kazachstan en Australië door te klikken op de koppeling Locaties bovenaan de pagina.

Beschikt u over geautoriseerde verhuurders?

Ja. Bel ons op het nummer +31 (0)800 7333272 en we laten u weten waar u onze dichtstbijzijnde dealer kunt vinden.

Feedback
Credit Card Icons
Airgas

Airgas, an Air Liquide company, is a leading U.S. supplier of industrial, medical and specialty gases, as well as hardgoods and related products; one of the largest U.S. suppliers of safety products; and a leading supplier of ammonia products and process chemicals.