Bekijk uw offerte-aanvraag

Nieuw product toegevoegd aan offerte-aanvraag

Model

WelderLogistics Leaseprogramma

Met het operationele leaseprogramma van Red-D-Arc WelderLogistics krijgt u alle voordelen van het eigenaar zijn van de apparatuur met extra voordelen met betrekking tot kosten en operationaliteit. Een kosteneffectieve optie voor het verwerven van uw basisvloot van lasapparatuur.

Open Landing Menu
WelderLogistics logo

Voordelen van het WelderLogistics Operating Leaseprogramma

  • Low cost, snel en eenvoudig alternatief voor aankopen of financiële leaseprogramma's
  • Bewaar uw kapitaal en voorkom dat u moet investeren in devaluerende activa
  • Blijf bij met de nieuwe technologieën
  • Volledige fabrieksgarantie, met kosteloos vervangen van materiaal tijdens reparaties
  • Ruil uw bestaande vloot om voor nieuwe apparatuur

Kosteneffectief

Kapitaal investeren in devaluerende activa is voor veel bedrijven geen aangewezen keuze. Het operationele leaseprogramma van Red-D-Arc WelderLogistics is ontworpen om u een goedkoop en flexibel alternatief te bieden voor eigendom van de apparatuur. Overwin budgettaire beperkingen en vertraging bij het aanschaffen en ontvang de apparatuur en de technologie die u nodig heeft …zonder aanzienlijke kapitaalinvesteringen. Bij Logistics geldt 100% afschrijving voor belastingdoeleinden, het elimineert de rentelasten en andere te dragen kosten en u dekt zich in tegen inflatie. Bovendien blijft uw apparatuur tijdens de leaseperiode gedekt met de volledige fabrieksgarantie, zonder kosten voor vervangingsapparatuur tijdens reparaties, het elimineert het onderhoud en reparatiekosten van de apparatuur en vermindert dure uitvaltijd.

Flexibel

In de huidige economische markt heeft u een marge nodig. Lasnormen en best practices blijven evolueren, nieuwe processen worden ontwikkeld en de prestaties van oudere apparatuur gaan achteruit. Met WelderLogistics kunt u uw apparatuur om de drie jaar vernieuwen met optimale tussentijdse apparatuurupgrades. Haal uw bedrijfskosten voortdurend naar beneden, verhoog de kwaliteit en breidt uw product- en service-aanbod uit door het gebruik van nieuwe processen en functies die u alleen bij het nieuwste materiaal vindt, zonder aanzienlijke kapitaalinvesteringen.

Eenvoudig

Samen met u kunnen we uw specifieke behoeften bepalen en we zullen u precies uitleggen hoeveel u kunt besparen door nieuwe apparatuur te leasen in plaats van ze aan te kopen. Heeft u al een bestaande vloot? U hoeft uw gebruikte lasapparatuur niet te verkopen, ruil ze gewoon in voor nieuwe apparatuur van Red-D-Arc WelderLogistics. Contact verkoopafdeling Ga vandaag nog aan de slag!

Feedback
Credit Card Icons
Airgas

Airgas, an Air Liquide company, is the nation's leading single-source supplier of gases, welding and safety products. Known locally nationwide, our distribution network serves more than one million customers of all sizes with a broad offering of top-quality products and unmatched expertise.