Bekijk uw offerte-aanvraag

Nieuw product toegevoegd aan offerte-aanvraag

Model

Bediende sectoren

In de afgelopen 60 jaar hebben we een zeer grondige kennis opgedaan over de vele processen en uitdagingen die specifiek zijn voor elk van de sectoren waarvoor we werken. Ondertussen hebben we ook veel goede relaties opgebouwd.

Open Landing Menu

Red-D-Arc biedt verhuur van lasapparatuur, lasser-logistiek leaseprogramma's en fleetmanagement diensten voor veel van 's werelds grootste industriële bedrijven. Via Red-D-Arc krijgt u toegang tot de grootste verhuurvloot van lasapparatuur die bekend staat om haar duurzaamheid en ontworpen voor Extreme-Duty™ prestaties en betrouwbaarheid, zelfs in de moeilijkste omgevingen.

Red-D-Arc bedient een groot aantal sectoren, zoals:

  • Productie
  • Fabricage
  • Petrochemie
  • Scheepsbouw
  • Staalstructuren
  • Offshore
  • Pijpleiding
  • Mechanical Contractors

Petrochemie

Petro Chemical Brochure

Red-D-Arc is gespecialiseerd in oplossingen voor lassen en energievoorziening voor olieraffinaderijen en petrochemische installaties. We bieden verhuur van lasapparatuur, lasser-logistiek leaseprogramma's en fleetmanagementdiensten voor veel van de grootste olieraffinaderijen en petrochemische bedrijven in Europa. Producten van Red-D-Arc staan bekend om hun duurzaamheid en zijn ontworpen voor Extreme-Duty™ prestaties en betrouwbaarheid, zelfs in de moeilijkste omgevingen.

Onze diepgaande kennis van producten, materialen en hun kenmerken wordt ondersteund door onze uitstekende klantenservice. We zijn trots op het feit dat we sterke relaties opbouwen en nauw samenwerken met onze klanten voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van flexibele oplossingen die een antwoord zijn op de unieke behoeften van de olieraffinaderij en petrochemische industrie. We breiden voortdurend ons productassortiment uit als antwoord op de veranderende technologische vooruitgang.

Scheepsbouw

Shipbuilding Brochure

Red-D-Arc is een vertrouwde leverancier voor het verhuren van lasapparatuur voor veel van de grootste scheepsbouwaannemers in Europa. We bieden een volledig assortiment aan van MIG-, TIG-, MMA- en SAW-lasapparatuur voor verhuur en leasing. Red-D-Arc is ook een toonaangevende leverancier van lasautomatiseringsapparatuur voor verkoop, leasing of verhuur. Onze producten staan bekend om hun duurzaamheid en zijn ontworpen voor Extreme-Duty™ prestaties en betrouwbaarheid, zelfs in de moeilijkste omgevingen.

We werken nauw samen met onze klanten met als gemeenschappelijk doel het helpen verhogen van de productiecapaciteit en het bereiken van een concurrentievoordeel in de markt. Het was dankzij onze uitstekende klantenservice, goede relaties en diepgaande kennis van producten, materialen en hun mogelijkheden dat wij en onze klanten zo succesvol geworden zijn in oplossingen voor de unieke behoeften van de industriële scheepsbouw.

Feedback
Credit Card Icons
Airgas

Airgas, an Air Liquide company, is a leading U.S. supplier of industrial, medical and specialty gases, as well as hardgoods and related products; one of the largest U.S. suppliers of safety products; and a leading supplier of ammonia products and process chemicals.