Bekijk uw offerte-aanvraag

Nieuw product toegevoegd aan offerte-aanvraag

Model

Over ons

Red-D-Arc Welderentals is de grootste leverancier van lasapparatuur en verhuur van lasmachines en diensten in Europa. We beschikken over meer dan 70.000 units in onze verhuurvloot.

Open Landing Menu

Red-D-Arc Welderentals™ overal ter wereld instaat voor het verhuren en leasen van lasapparatuur, automatiseringsapparatuur voor lassen, toebehoren voor het lassen en elektrische generatoren. De lasmachines die we verhuren, de manipulatie-apparatuur en de speciale producten zijn ontworpen en gebouwd voor Extreme-Duty™ prestaties en betrouwbaarheid in zelfs de moeilijkste omgevingen. Ze zijn beschikbaar via 70 Red-D-Arc Service Centers, die strategisch gelegen zijn in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, de Verenigde Staten en Canada evenals via strategische overeenkomsten in het Midden-Oosten, Spanje, Italië, Kroatië , Kazachstan, Australië, de Caraïben en Colombia. Uit onze verhuurvloot van meer dan 60.000 lasmachines, 3.700 manipulatoren en 3.700 generatoren leveren wij u het materiaal dat u nodig heeft, op de plek en het moment dat u het nodig heeft.

Feedback
Credit Card Icons
Airgas

Airgas, an Air Liquide company, is a leading U.S. supplier of industrial, medical and specialty gases, as well as hardgoods and related products; one of the largest U.S. suppliers of safety products; and a leading supplier of ammonia products and process chemicals.