Bekijk uw offerte-aanvraag

Nieuw product toegevoegd aan offerte-aanvraag

Model

Over ons

Red-D-Arc Welderentals is een Airgas bedrijf en de grootste leverancier van lasapparatuur en verhuur van lasmachines en diensten in Europa. We beschikken over meer dan 60.000 units in onze verhuurvloot.

Open Landing Menu

Red-D-Arc Welderentals™ een Airgas bedrijf dat overal ter wereld instaat voor het verhuren en leasen van lasapparatuur, automatiseringsapparatuur voor lassen, toebehoren voor het lassen en elektrische generatoren. De lasmachines die we verhuren, de manipulatie-apparatuur en de speciale producten zijn ontworpen en gebouwd voor Extreme-Duty™ prestaties en betrouwbaarheid in zelfs de moeilijkste omgevingen. Ze zijn beschikbaar via 70 Red-D-Arc Service Centers, die strategisch gelegen zijn in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Duitsland, VAE, de Verenigde Staten, Canada en Mexico evenals via strategische overeenkomsten in het Midden-Oosten, Spanje, Italië, Kroatië , Kazachstan, Australië, de Caraïben en Colombia. Uit onze verhuurvloot van meer dan 60.000 lasmachines, 3.700 manipulatoren en 3.700 generatoren leveren wij u het materiaal dat u nodig heeft, op de plek en het moment dat u het nodig heeft.

Airgas een bedrijf van Air Liquide, is een toonaangevende leverancier van industriële, medische en speciaalgassen en duurzame artikelen zoals lasapparatuur en aanverwante producten in de Verenigde Staten. Airgas is in de VS een belangrijke fabrikant van atmosferische gassen met 17 luchtscheidingsfabrieken, een leidende producent van koolstofdioxide, droog ijs en stikstofoxide, een van de grootste Amerikaanse leveranciers van veiligheidsproducten en een toonaangevende leverancier in de VS van koelmiddelen, ammoniakproducten en proceschemicaliën. Het telt meer dan 17.000 medewerkers in meer dan 1.100 vestigingen, met inbegrip van filialen, retailzaken, gasvulinstallaties, laboratoria voor speciaalgassen, productiefaciliteiten en distributiecentra.

Credit Card Icons
Airgas

Airgas, an Air Liquide company, is the nation's leading single-source supplier of gases, welding and safety products. Known locally nationwide, our distribution network serves more than one million customers of all sizes with a broad offering of top-quality products and unmatched expertise.