Bekijk uw offerte-aanvraag

Nieuw product toegevoegd aan offerte-aanvraag

Model

Apparatuur voor verhuur

De grootste verhuurvloot van Europa met lasapparatuur en toebehoren voor lassen.  Wij leveren u de lasapparatuur die u nodig heeft, op het moment en de plaats waar u ze nodig heeft.

Open Landing Menu

Selecteer uit de productcategorieën links of klik op de categorieën hieronder om beschikbare apparatuur voor verhuur te bekijken

Lasapparatuur

Red-D-Arc is de grootste aanbieder van lasapparatuur, las-toebehoren en diensten in Europa. In onze wereldwijde verhuurvloot beschikken we over meer dan 60,000 units. Daaronder bevinden zich zowel elektrisch aangedreven lasapparatuur als moto aangedreven machines voor elk denkbaar proces en iedere toepassing. Elimineer de kosten en het ongemak van apparatuur in eigendom met onze huur- en lange termijn lease programma's.

Lasautomatisering - Manipulatie-apparatuur, kolommen en rollenbanken

Verhoog de productiviteit door uw lasprocessen sneller en makkelijker te laten verlopen. Red-D-Arc manipulatie-apparatuur, kolommen, rollenbanken en andere lasautomatiseringsproducten kunt u kopen, leasen of huren via het wereldwijde distributienetwerk van Red-D-Arc. Onze standaard lasautomatiseringsproducten hebben UL/CSA en CE-certificering voor elektrische bediening en operationele functies.

Generatoren, stroomverdeelkasten en lichttorens

Red-D-Arc biedt een volledig assortiment van motor aangedreven generatoren aan, o.m. met diesel, gas en hybride bi-fuel aandrijving, voor verhuur en lease. Onze vloot van generatoren, stroomverdeelkasten en lichttorens kunnen we u aanbieden voor de stroomvoorziening en distributie op uw werkplaats.

Gespecialiseerde apparatuur

Voor de lasser die apparatuur nodig heeft die buiten het assortiment van de gebruikelijke verhuurcatalogus valt, biedt Red-D-Arc een uitgebreide selectie van specialistische lasapparatuur waarmee zelfs de lastigste lasprojecten zijn uit te voeren. Van plasma-snijders tot rookafzuigers en elektrode-ovens, Red-D-Arc heeft het.

Inductieverwarmingssystemen

Red-D-Arc levert inductieverwarmingssystemen (IHS) van Miller, voor verhuur, lease en verkoop. IHS brengt een onderdeel op temperatuur in een fractie van de tijd en houdt het onderdeel op een specifieke temperatuur waardoor het ideaal is voor een veelheid van toepassingen, zoals verwarming voor en na het lassen, verwijderen van coating en ‘shrink-fit’ toepassingen.

Blast Cleaning Equipment

Blast cleaning is known for its clean, safe and environmentally responsible processes which use a unique combination of forces to powerfully lift surface contaminants while producing no secondary waste. Red-D-Arc carries a broad range of blast cleaning equipment and accessories including Cold Jet dry ice blasting equipment and Farrow coating removal systems.Hoeveelheid:
Aanbeveling:
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Feedback
Credit Card Icons
Airgas

Airgas, an Air Liquide company, is a leading U.S. supplier of industrial, medical and specialty gases, as well as hardgoods and related products; one of the largest U.S. suppliers of safety products; and a leading supplier of ammonia products and process chemicals.