Bekijk uw offerte-aanvraag

Nieuw product toegevoegd aan offerte-aanvraag

Model

Pijplassen

Lasapparatuur speciaal ontworpen voor professionele pijplassers. Verhoog de productiviteit en produceer op consistente wijze lasnaden van de hoogste kwaliteit. Betrouwbare pijplasapparatuur van gekende merken zoals Miller, BUGO en E.H. Wachs

Neem contact op met ons

Kom meer te weten over hoe onze pijplasapparatuur u kan helpen om uw bedrijf te laten groeien.

Uitdagingen en toepassingen om pijpen te lassen

Het lassen van pijpen zorgt voor een volledig nieuwe set van uitdagingen in vergelijking met het lassen van platen. Aangezien de lasnaden gemaakt moeten worden rond een omtrek is het moeilijker om de toortshoek constant te houden wanneer de boog over de verbinding wordt bewogen. Het constant veranderen van de positie kan ook tot vermoeidheid leiden bij de operator. Het opnieuw positioneren om steeds weer in de best mogelijke positie te staan om te lassen neemt ook tijd in beslag. De apparatuur voor pijplassen helpt op verschillende manieren om deze problemen op te lossen. Orbitale lassystemen, oscillerende pijplassystemen en Bug-O lassystemen zijn gemechaniseerde lasapparaten die de toorts steeds automatisch en op elk moment in de juiste hoek houden. Ze kunnen constant lassen omdat ze niet opnieuw gepositioneerd moeten worden. Pijpsnijsystemen doen hetzelfde maar in plaats van te lassen worden deze gebruikt om pijpen door te snijden. Gespecialiseerde lasvoedingen zorgen voor lasbogen die meer vergevend zijn wanneer u niet in de juiste positie last en dit helpt bij het verminderen van het risico op ongewenste lasnaden op pijpen.


Apparatuur Inductieverwamen Mieten

Feedback
Credit Card Icons
Airgas

Airgas, an Air Liquide company, is a leading U.S. supplier of industrial, medical and specialty gases, as well as hardgoods and related products; one of the largest U.S. suppliers of safety products; and a leading supplier of ammonia products and process chemicals.