Bekijk uw offerte-aanvraag

Nieuw product toegevoegd aan offerte-aanvraag

Model

Apparatuur voor verhuur

LF38 Draagbaar Draadaanvoersysteem

Belangrijkste kenmerken

  • Draagbaar en erg robuust
  • Meertalige digitaal schermen

De LF38 is een draagbaar draadaanvoersysteem dat bestand is tegen de extreme omgevingsomstandigheden van scheeps- en bouwwerven.


Productspecificaties

Specificaties

   
Gewicht: 16 kg
Afmetingen: H x B x D: 356mm x 188mm x 534mm
Ingangsspanning en stroom: 42V AC
Draadaanvoersnelheid: 1,5-20 m/min
Afmetingen van massieve draad: 0,6-1,6 mm
Productspecificaties en beschikbaarheid variëren per land

Extra eigenschappen

Het aanvoersysteem kan overweg met draadspoelen van het type D300 (15 kg) maar ook het kleinere type D200 (5 kg) met massieve of gevulde draad inclusief Innershield. Om overweg te kunnen met lange kabelpakketten is dit aanvoersysteem aan de binnenzijde voorzien van een gasstroommeter. LF-aanvoersystemen zijn ontworpen om een eenvoudige hantering en bediening door de lasser te combineren met een perfecte draadaanvoer. Ze zijn ook uitgerust met een robuust aandrijfsysteem met vier rollen. De LF38 bevat ook een reeks synergetische programma's en een geheugen. In het geheugen kunnen tot 10 vooraf ingestelde procedures worden geprogrammeerd. Deze programma's kunnen worden geblokkeerd en eenvoudig worden opgeroepen via het aanvoersysteem of de afstandsbediening. Met de afstandsbediening kan ook worden gewisseld van het ene programma naar het andere.

Alle productinformatie

Opties, accessoires en aanverwante apparatuur

LF38 Draagbaar Draadaanvoersysteem

Hoeveelheid:
Aanbeveling:
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Feedback
Credit Card Icons
Airgas

Airgas, an Air Liquide company, is the nation's leading single-source supplier of gases, welding and safety products. Known locally nationwide, our distribution network serves more than one million customers of all sizes with a broad offering of top-quality products and unmatched expertise.