Bekijk uw offerte-aanvraag

Nieuw product toegevoegd aan offerte-aanvraag

Model

Apparatuur voor verhuur

Systemen voor de horizontale cladding van buizen

Systemen voor de horizontale bekleding van buizen

Belangrijkste kenmerken

  • Volledig systeem met alle componenten
  • Systeemcontroller met bediening via een aanraakscherm
  • Buisdiameters van 150 mm tot 600 mm tot een lengte van 12m

Red-D-Arc biedt volledig geautomatiseerde TIG-lassystemen voor verticale cladding toepassingen. Een compleet systeem bevat een draadaanvoereenheid en een touch programmeerbare, koude draad pulserende TIG stroombron en optioneel een hot-wire systeem voor toepassingen waar een hogere afzetgraad vereist is.


Productspecificaties

Specificaties

Diameter van de buis:150 mm tot 600 mm
Maximale lengte van een buis:12 m
Bediening: KEY 1250 PLC Controller

Extra eigenschappen

Het horizontale caldding systeem bevat een spilkop met holle boor met een klemapparaat en in de hoogte verstelbare spanrollen om de buis te klemmen en te ondersteunen. Het systeem kan overweg met buisdiameters van 150 mm tot 600 mm tot een lengte van 12 m. Een gemotoriseerde tractoreenheid wordt voorzien om de lasspoelen te hanteren met tot 4 lasdraden voor Inconel en speciale metalen op 2 laskoppen voor een verhoogde productie.

Alle cladding systemen worden aangestuurd door een KEY 1250 volledig geïntegreerde PC-controller met aanraakscherm. Alle functies van de machine worden bediend via de pc of het externe paneel en functies kunnen vooraf ingesteld worden of aangepast worden tijdens het lassen. Het systeem geeft duidelijke waarden, alarmen en systeemparameters door via de live weergave van het lassen en biedt functies om opties tijdens het automatische cladding en het boren aan te passen.

Alle productinformatie

Opties, accessoires en aanverwante apparatuur

Systemen voor de horizontale cladding van buizen

Hoeveelheid:
Aanbeveling:
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Feedback
Credit Card Icons
Airgas

Airgas, an Air Liquide company, is the nation's leading single-source supplier of gases, welding and safety products. Known locally nationwide, our distribution network serves more than one million customers of all sizes with a broad offering of top-quality products and unmatched expertise.