Bekijk uw offerte-aanvraag

Nieuw product toegevoegd aan offerte-aanvraag

Model

Apparatuur voor verhuur

RDA MFUB-TW

Belangrijkste kenmerken

  • Samenvoegen, lassen en montage van dunwandige opslagtanks
  • Ontworpen voor dunwandige opslagtanks met een diameter van 304 cm, 365 cm en 472 cm
  • Modulair ontwerp

Het MFUB-TW modulaire bedsysteem van Red-D-Arc is ontworpen voor het samenvoegen, lassen en assembleren van dunwandige opslagtanks van 305cm, 365cm en 472cm diameter.


Productspecificaties

Specificaties

Model: RDA MFUB-TW
Toepassing: Fabricage van dunwandige opslagtanks
Rotatiecapaciteit MDU: 20 ton
Diameterbereik tanks: 3060 mm tot 4736 mm
Lengte tanks: Afhankelijk van het aantal modules
Type en grootte wieltrommel: staal, 250 mm diameter x 1190 mm breed (2 per module)
Assemblagedragers boven: 203 mm x 1219 mm (2 per module)
Assemblagedragers onder: 203 mm x 1016 mm (2 per module)
Snelheid rotatiemotor (variabel): 150 tot 1500 mm per minuut
Rotatiemotor: 1,5 kW AC
Ingangsvermogen: 380 tot 480 V, 3-fasig, 50/60 Hz
Productspecificaties en beschikbaarheid variëren per land

Extra eigenschappen

Elk systeem wordt geleverd met een gemotoriseerde aandrijvingsmodule (MDU) die, afhankelijk van de lengte en het aantal van de samen te voegen secties, aan maximaal vier aandrijvingsmodules met koppeling (CCD) wordt gekoppeld. De CCD-modules worden met mofkoppelingen en lasplaten aan weerszijden van het frame met de MDU-module verbonden, zodat de wieltrommels van alle modules worden aangedreven. Het system is voldoende flexibel voor tanks van verschillende lengten en doorsneden. De MDU wordt op beide wieltrommels via een wormwieloverbrenging met dubbele reductie aangedreven door een gerichte draaistroommotor. Elke MDU- en CCD-module is uitgerust met 4 hydraulische draagarmen (verbindingsmontages boven en onder), die over de volledige lengte van de gefabriceerde tank aan weerszijden 4 contactpunten geven. Nadat men de tanksectie op de wieltrommels heeft laten zakken, worden de onafhankelijk scharnierende draagarmen in positie gebracht om de vorm van de tankwanden te manipuleren. Na het lassen van de tanksecties kan men de draagarmen (onafhankelijk gecontroleerd met drukknoppen met solenoïdebediening, via een hydraulische krachtbron) vrijmaken om de tank te verwijderen. De MFUB-TW wordt geleverd met een afstandsbediening op laagspanning met de functies vooruit/stop/achteruit/snelheid en noodstop,die met een 20 m lange kabel met het bedieningspaneel verbonden is.

Opties, accessoires en aanverwante apparatuur

RDA MFUB-TW

Hoeveelheid:
Aanbeveling:
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Feedback
Credit Card Icons
Airgas

Airgas, an Air Liquide company, is the nation's leading single-source supplier of gases, welding and safety products. Known locally nationwide, our distribution network serves more than one million customers of all sizes with a broad offering of top-quality products and unmatched expertise.