Bekijk uw offerte-aanvraag

Nieuw product toegevoegd aan offerte-aanvraag

Model

Apparatuur voor verhuur

RDA CR300 CE Rollenbank

RDA CR300 CE Rollenbank

Belangrijkste kenmerken

  • Laadcapaciteit set: 300 ton maximum
  • Rotatiecapaciteit aandrijver: 300 ton maximum
  • Min/Max. werkstuk diameter: 800 mm tot 7500 mm

Red-D-Arc’s RDA CR300 CE rollenbanken zijn voorzien van volledig stalen frames waarop de wielkasten zijn geplaatst. Afhankelijk van de diameter van het werkstuk, kunnen de wielkasten handmatig worden gepositioneerd t.o.v. de denkbeeldige hartlijn.


Productspecificaties

Specificaties

   
Capaciteit: 300.000 kg/set
Werkstuk diameter: Ø 800–Ø 7500 mm
Wieldiameter: Ø 700 mm
Wielbreedte: 230 mm polyurethaan
Rotatiesnelheid: 100 - 1050 mm/min
Aansluitspanning: 380-480 Volt
Motoren: 2 x 5,5 Kw
Uitvoering: 1 x aandrijfunit met 1 x meeloper en een besturingskast voorzien van een handafstandsbediening met alle functies.
Mogelijkheid tot huur: Kijk voor huurprijzen bij Huur of neem direct contact met ons op via +31(0)800 7333272 of reddarc.nl@airgas.com.
Productspecificaties en beschikbaarheid variëren per land

Extra eigenschappen

Beide wielen van de aandrijver zijn aangedreven met een eigen motor en reductiekast. De aandrijfmotoren worden aangestuurd via frequentieregelaars, zijn luchtgekoeld en zijn geheel ingebouwd om storingsvrij te kunnen werken. Wormwiel tandwielkasten worden gebruikt vanwege de hoge mate van betrouwbaarheid en lange levensduur. Zowel de frames van de aandrijver als van de meeloper zijn voorzien van lepelgaten, zodat deze gemakkelijk met een vorkheftruck zijn te verplaatsen. De besturingskasten zijn conform de IP-65 standaard uitgevoerd en het elektrische besturingssysteem is volledig UL en CE gecertificeerd. Als extra zijn al onze conventionele rollenbanken op belasting getest en gecertificeerd volgens de UL. Hiermee zijn wij uniek in onze branche.

Alle productinformatie

Opties, accessoires en aanverwante apparatuur

RDA CR300 CE Rollenbank

Hoeveelheid:
Aanbeveling:
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Feedback
Credit Card Icons
Airgas

Airgas, an Air Liquide company, is the nation's leading single-source supplier of gases, welding and safety products. Known locally nationwide, our distribution network serves more than one million customers of all sizes with a broad offering of top-quality products and unmatched expertise.